søndag den 10. februar 2008

Duften af nybagt brød

Ældstedatteren har været på gymnastikweekend med overnatning. Det har været hårdt, med alt for lidt søvn og rigtig, rigtig meget fysisk aktivitet. Men hun er lykkelig og har haft det rigtig godt.

Hun var alene afsted. Veninden kunne ikke. Hun kendte selvfølgelig de andre på holdet samt trænerne, men kun lidt, da hun ikke har gået der så forfærdelig længe. Dejligt hun har mod på at tage afsted alligvel.

Da hun kom hjem fortalte og fortalte hun. Hun har lært at slå en saltomotale og kan næsten afslutte et araberspring med en flik-flak uden at træneren holder hende. Hun var stolt og det er jeg også. Det er skønt med dejlige børn.


Selvom de var blevet fodret godt af, var der ikke problemer med at få et par skiver nybagt brød ned. Det duftede også vidunderligt og gjorde godt sammen med en kop FRISKKVÆRNET kaffe og dampende varm te.

Nu hygger døtrene sig sammen. De har savnet hinanden. Vi føler os meget heldige, at de er så glade for hinanden og altid savner hinanden når de ikke er sammen i længere tid.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Glade børn og nybagt brød, kan det blive bedre. Lyder som om gymnastikweekenden gik godt selv om veninden måtte melde pas. Skønt.

Må man snage i din geografiske placeringen inden for kommunegrænsen?

Unknown sagde ...

Der ER ikke meget bedre end glade børn :-))))

Matriklen ligger i Røde Vejrmølle Parken. :-)

Anonym sagde ...

Ah.. jamen det er jo ikke så langt væk så det gør noget :)

Unknown sagde ...

Det kommer jo an på hvor man er ;-)