Stegt laks med dildsmørsauce smagt til med sennep

Spinat: Skyl 200 g friske babyspinatblade og damp dem i 2 tsk. smør til de falder sammen. Bland med ½ bdt. grofthakket dild og smag til med salt og peber.
Dildsmørsauce: Kog ½ dl hvidvinseddike, 2 tsk. grovkornet sennep, 2 tsk. honning og 2 dl hvidvin eller vand ind til det halve. Tag gryden af varmen og pisk smør og finthakket dild i. Smag til med salt og peber.
2 kommentarer:
Forslag til noget med fisk: Ørredmousse og pitabrød.
Til 6 stk. grove pitabrød
300 g varmrøget ørred
1 dl syrnet fløde 9 % (vi bruger græsk yoghurt)
1 rødløg
1 bundt purløg
saft fra citron
findel ørreden med en gaffel og rør den sammen med syrnet fløde/yoghurt vend det sammen med hakket rødløg og purløg, smag til med citron og salt og peber.
:)
Mmmm, det lyder lækkert. Det vil vi da prøve.
Tusind tak :-)
Send en kommentar