fredag den 22. august 2008

Brændende ulempe

Jeg elsker min MacBook Pro. Er dybt forelsket og totalt afhængig. Den starter op i løbet af et splitsekund og er hurtig og pålidelig. Den er smuk og stilren. Den vejer ikke ret meget.

Men den har én ulempe...

Den bliver brændende varm, så når man sidder med den på lårerne, som jeg primært gør, får man ildrøde og meget, meget varme lår. Øv!

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jamen skattepige dog, så læg noget mellem den og benene :))))))))))
Moster Bodil

Anonym sagde ...

Det gælder vist alle bærbare - min HP'er giver også varme røde lår...

Anonym sagde ...

Inden min bærbare, som ikke er en Mac, brød sammen, blev den også helt hysterisk varm at sidde med til sidst. Det var ikke normalt, fik jeg at vide.

Det viste sig, at batteriet var brændt sammen netop pga. varmen, såå.. jeg håber ikke det går så galt med din maskine :-/

MrsCute sagde ...

Jamen, det har jeg skam også, søde moster, men det bliver stadig så varmt, så varmt.

Mette: Det er nok bare prisen man må betale for uafhængigheden

Anita: Argh, det håber jeg bestemt heller ikke. Det er en arbejdsmaskine, så jeg skal da vist lige have nogle af de kloge hoveder til at tjekke den på mandag. Tak for tippet :-)

Unknown sagde ...

Jamen der må da være et eller andet der afleder varmen, som de tykke, ja hvad hedder såén nogen fiduser ....... som man stiller varme gryder på, altså lavet af stof? Underligt også hvis man ikke kan få noget behageligt i computer-forretningen lavet netop til det. Har du kikket?

Mere Maui-Moster

Unknown sagde ...

Næ Moster, det har jeg faktisk slet ikke tænkt på. Tak for tippet - det vil jeg da gøre. Jeg er jo tilsyneladende ikke den eneste med problemet, så der må da bestemt være "opfundet" et eller andet brugbart.