



Manchego-ost i olivenolie,
grissinier,
oliven med citron og oliven med hvidløg,
saltmandler,
chorizopølse og
blommetomater med mozeralla og basilikum.


Vagtelæg med havtaskerogn.

Merianmarinede frølår.

Foie gras med citronmarinerede pære.

Ærtesuppe med basilikumolie og grillede kammuslinger.

Lynsorbet med hindbær, champagne og basiliumsirup.

Hjortefilét med kastanjer, selleri og svampe på demi glace.


Panna cotta med ananasgazpacho og brombær

Pinje-citrustærte med kanelparfait og karamelliserede appelsiner.


Her til morgen var det så fuglenes tur til at få lækker mad, som ældstedatteren stod for.
6 kommentarer:
Hvor ser det forrygende lækkert ud!! Wow!
Sikke en forrygende Nytårsmenu :) Kommer du ikke og laver vores til næste nytår?
Rigtig godt nytår!
UHM, det ikke mindst lyder men ser ekstremt lækkert ud. Følger der opskrifter på siden her eller kan man rekvirere - tænker specielt på panna cottaen med ananasgaspazho.
Acq: Tak det var det også :-)
MrsBaloui: Skal overveje det :-)))
Lilli: Måske kommer nogle af opskrifterne senere, men denne kan du da godt få allerede nu:
http://www.cute.dk/godteposen/opskrifter/laekkertguf/Pannacottamedananasgazpacho.htm
Helt helt fantastiskt niece, altså HVOR JEG BEUNDRE DIG!!!!!
Din moster på Maui
WAUWWW!
Hvorfor var det lige, jeg skulle ind forbi og læse dette indlæg?!?! Nu driver mit skrivebord i mundvand, eeeew!!!
Send en kommentar