torsdag den 13. december 2007

Laaaang kø

Var lige inde på bibliotekets hjemmeside for at reservere "Pigen der legede med ilden" af Stieg Larsson. Aiii helt ærlig... jeg er nr. 79 på ventelisten. NIOGHALVFJERDS!!!!! Det holder jo ingen steder. Jeg vil ha' den nu!

8 kommentarer:

Lotte sagde ...

Overvejet at købe den?
http://www.bogpriser.dk/q-Pigen-der-legede-med-ilden/book-9788770530149/

MrsCute sagde ...

Hehe du er da også så klog. ;-)

Nej, det har jeg faktisk ikke. Manden køber bøger. Jeg låner på biblioteket. Det er nærmest en principsag for mig. Et eller andet sted skal man jo holde igen. Og de fylder også så frygtelig meget. Meeen mon ikke man kan give køb på sine principper bare sådan en enkelt gang ;-)

Lotte sagde ...

Hvis man er desperat nok og ikke gider vente på at 78 andre får læst den bog, man tripper efter at begynde på - så kan man vel nok ændre sit standpunkt for en stund?

Unknown sagde ...

Ja, det er også den konklusion jeg er nået frem til. :-)

Anonym sagde ...

Sorry at jeg ikke lige kan laane dig min
love fra moster

Unknown sagde ...

Ja, det ville have været dejligt. Men nu har jeg gjort som Lotten foreslog, og købt begge bøger på nettet. Håber at modtage dem i løbet af et par dage.

Anonym sagde ...

Altså 78 er ikke en særlig lang kø i forhold til det bibliotekssystem jeg jævnligt kigger i, hvor køen er på over 150. MEN der er jo også købt bøger ind efter efterspøgslen - så 'mit' bibliotekssystem har nok et par og 60 bøger. Og dit bibiotek har sikkert også en del. Så tit går det stærkere end man forventer - folk springer ind i mellem også fra køen..

;-)

Unknown sagde ...

Cirkusprinsesse: Ja, det er selvfølgelig rigtigt. Jeg er før blevet overrasket over, hvor hurtigt det er gået. Det er dejligt når det sker. :-)