mandag den 12. november 2007

Mere stolte

Så blev det ældstedatterens tur til skole-/hjemsamtale. Må indrømme, at vi var knap så spændte denne gang, for vi har jo prøve det mange gange før. Men stoltheden bliver heldigvis ikke mindre, når der bliver rost, og rost, og rost... Det er altid skønt at høre!
Skønt at hun er dygtig, kvik, hurtig, og vellidt.

Der bliver jævnligt afholdt elevsamtaler, hvor eleverne selv skal opstille mål for deres fremtidige indsats. Der er jo altid noget, der kan blive bedre. Et af målene hos ældstedatteren har været "en pænere håndskrift". Og jeg må sige, at når hun gør sig umage, er den bestemt meget, meget nydelig. Ofte har hun dog så meget på hjertet, at blyanten simpelthen ikke kan følge med og det går bare derudad. Men jeg er sikker på, at det nok skal lykkes for hende, hvis hun virkelig vil. Hun har altid været stædig på den positive måde, som har gjort, at hun har opnået de færdigheder, hun måtte ønske.

Et andet mål, som det dog er os som forældre der har opstillet for ældstedatteren er, at hun IKKE må tænde lyset kl. 5 (FEM!!!!) om morgenen for at læse. Når man er 9½ skal man altså have sin nattesøvn! Det kan godt være lidt svært at overholde, når man er en bogsluger, og nærmest læser alt hvad man kommer i nærheden af.

Klasselæreren spurgte i øvrigt, hvornår hun selv havde tænkt sig at skrive en bog. (Det kan vel aldrig skade med lidt ambitioner. )

Men altså, et par meget stolte og glade forældre endnu engang. Ældstedatteren kom med følgende kommentar på vejen hjem:

"Hvor er I altså heldige, at I har sådan nogle dygtige børn!"

Og det kan vi jo kun give hende ret i.

5 kommentarer:

Bodillisa sagde ...

Mormosters hjerte banker stolt og glad over de fantastiske ord om Amalie, jamen det er da bare så dejligt og ja, jeg giver lille-pigen ret i at I er heldige at I har så dygtige børn. Og JEG er heldig at have ikke bare dygtige og søde søster-børn men også søde og dygtige søster-børnebørn. Det er jo nok lidt mere end held at I alle er så dygtige og er så rare og réelle mennesker, det har da meget med opdragelsen at gøre! Helt bestemt! I er elsket!
LOVE fra moster Bodil

MrsCute sagde ...

Åh moster, du varmer mit hjerte :-)

Bodillisa sagde ...

Om muligt et endnu større smil er klistret på mit ansigt :))))))

Mere Moster

Anonym sagde ...

jeg kan bare sige
Hvor skoent vi glaeder os med Jer
love fra moster Ier

MrsCute sagde ...

Tusind tak moster Ier :-)