fredag den 12. oktober 2007

Sikken dag!

Så fås de vist ikke meget bedre, de der dage. Kvalitetstid og tilmed med kvantitet så det basker. Wauh - det er jo lige så lykkefølelsen får klokkerne til at ringe.
Skolen afholdt den årlige motionsdag og jeg var traditionen tro at finde sammen med ældste-datterens klasse. Jeg elsker den dag. Det er skønt at få lov til at være med og bevæge sig sammen med ungerne. Det er ikke alle der er lige begejstrede, men de fleste går til den med entusiasme. Især en pige fra klassen, som stort set aldrig bevæger sig, klarede de 5 km til ug. Hun kunne næsten ikke mere, men hun ville bare klare det, og det var så flot.
Da vi kom hjem fik pigerne lyst til lidt kagebagning og det er jo liiiiige hvad man trænger til ovenpå sådan en gang legemesudfoldelse.
"Den glade løve" fandt yngste-datteren på biblioteketsbesøget. Den vakte søde minder om en svunden barndom og den var heldigvis lige så sød, som jeg mindedes.

Vejret var skøøøønt, ungerne vidunderlige, samværet perfekt og alt-i-alt bare en helt igennem herlig dag.

I morgen bliver ungerne kørt på efterårsferie hos deres elskede mormor og morfar. Og de glæder sig bare SÅ meget. Vi priser os lykkelige for, at de har sådan en tæt forhold.

Og hvad så med os forældre? Jo vi må undvære ungerne en hel uge. Det bliver ikke let, men med tanke på den dejlige dag i dag går det nok. Og må da også indrømme, at det da heller ikke er at foragte at få en uge som "barnløs". Heldigvis hører jeg ikke til dem der synes hverdagen er stresset, men derfor kan man jo godt synes lidt tid for sig selv er super fed luksus.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ih, hvor det glæder mig at læse om jeres super gode dag, jeg har tænkt på dig angående da du forleden fortalte du havde haft en "om'er dag" mon de dage ikke er til for at vi kan nå endnu højere på de glade dage?
Jeg elsker dig kære niece.
Love fra moster Bodil

Lotte sagde ...

Det lyder som en super start på weekenden :-)

Unknown sagde ...

Moster Bodil: Forleden læste vi en bog der hed "Lykkelige Alfons Åberg". Og han keeeedede sig helt vild meget. Men så sagde hans farmor, at det var kun godt og betød, at der snart ville ske noget sjovt. Så "ja", jeg tror du også har ret når du siger, at det gælder ved "OM'er-dage" :-)))

Lotten: Yeps, en weekend kan simpelthen ikke begynde bedre.

Anonym sagde ...

Ældste havde også haft en fin motionsdag. Faktisk var det 3 piger fra hans klasse, der kom først ind og vandt gevinsten for hele klassen. En kasse sodavand (hvor blev så det sunde af?)

Åh ja :) Den glade løve vækker minder helt ind i maven! Vi har MIN gamle stående i bogreolen og Yngste elsker den :)

Ældste tager på "Generationslejr" med Mormor i morgen tidlig, så er vi næsten barnløse indtil fredag. Mon ikke Yngste kommer til at nyde at være alene med far og mor i næsten en hel uge???

Fortsat god søndag!

Unknown sagde ...

MrsBaloui: Det er skønt at være barnløs, men næsten lige så skønt at være alene med blot en af ungerne. Man oplever dem på en helt anden måde, når man har dem alene. Rigtig god uge til jer. :-)