
Søndagsmiddagen i dag var 100% økologisk.
- Økologisk grillet kylling - sikken smag. De andre synes den smagte som grillet kylling plejer, men jeg kunne helt klart smage forskel. Ja, jeg kunne så.
- Økologiske Blå congo kartofler, skåret i tern og bagt i ovnen. Smagte som alm. kartofler, men så noget sjovere ud og ungerne morede sig over dem.
- Økologiske rodfrugter bagt i ovnen. Rødbede, gulerødder, pastinak, fennikel og jordskokker.
- Økologiske majs fra dåse
- Og sidst - men ikke mindst - friskbagt flûte med oliven, soltørrede tomater og feta.
Yngstedatteren havde en gæst på besøg som spiste med, og alligevel var der noget til overs . Det er der ellers normalt sjældent. Min teori er, at det er fordi der er så meget mere smag i den økologiske mad. Måske er det bare fordi jeg er blevet lidt øko-agtig her på det sidste, at jeg bilder mig ind at det er derfor, men alligevel. Det er da lidt pudsigt.
2 kommentarer:
Hvordan er det lige man griller noget mad økologisk???
Ja, ja, ja, du er så klog. Det var selvfølgelig "økologisk grillet kylling" ;-)
Send en kommentar