onsdag den 26. december 2007

Hjemme igen

Hjemme igen efter en fantastisk skøn juleferie i det vestsjællandske.

Yngstedatteren syntes dog, at denne jul havde været knap så god. Hvorfor dog det, spurgte jeg undrende. Jo mor, den er gået, alt, alt for hurtigt. Det kan jeg sådan set kun give henne ret i. Jeg er slet ikke færdig med jul og december. Men sådan er det jo. Slut er det for denne gang. Så må vi bare nyde, at det har været en skøn jul i familiens skød. Lige præcis som vi bedst kan lide.

Juleaften gjorde vi os ekstra umage med at tage det stille og roligt. Pakke én gave op af gangen, så alle kunne følge med. Frygten for at vi først ville blive færdige i det nye år var til stede, da der var MAAANGE gaver, men på overraskende vis gik det og alle pakker blev klaret. (Måske var det også en medvirkende årsag, at jeg havde glemt en helt sæk med gaver herhjemme. Pinligt! Underligt nok var der ingen der opdagede det, så det betyder vel, at der var rigeligt i forvejen!)

1. juledag med den traditionelle julefrokost i familiens skød og 2. juledag sammen med svigerfamilien. Præcis som det skal være og som vi kan lide det. Vi føler os meget heldige, at vi har sådan nogle dejlige familier, som vi nyder at være sammen med. Det er bestemt ikke alle der kan sige det. Det er skrækkeligt, hvad man hører om, at folk har af ballade og problemer i deres familier. Godt det ikke er os!

Nu står den på et par dage med fred og ro i det lille hjem.

Ingen kommentarer: