fredag den 19. oktober 2007

Projekt Bryggers

Efter fire års tilløb ser det ud til, at der endelig sker noget. NU er vi rigtig klar til at tage fat på projektet. Bryggerset skal renoveres fra A-Z!

Det har været lidt uoverskueligt, for vi er jo ikke selv klar til at gribe hammer og sav. Men i en reklame så jeg et firma i nabolaget, som "tilbød" at stå for det hele. Der har nu været en mand ude at kigge på det, og han var meget behagelig. Det er altafgørende for os, at de folk vi skal have til at lave noget, er folk vi begge synes om, og ikke bare nogle sælgere, der taler os efter munden og skriver store regninger.

Nu har vi så fundet en mand til at klargøre rummet. Rive alt ud, skifte alle rørinstallationer, flytte afløb, flytte vask, lægge klinker og male.

Bagefter ringede jeg til Køkken-Kenneth. Ja, det kalder vi ham altså. Det er ham, som tegnede vores køkken i sin tid. Aldrig har vi været så tilfredse med en sælger. Han er meget, meget behagelig og knalddygtig. Han ved lige hvad vi har brug for og forstår hvad vi siger. Han kommer med forslag vi ikke selv havde tænkt på og er ikke bleg for at sige, når han synes vores egne idéer ikke holder vand. I går tegnede han så rummet op og inden for en uges tid får vi noget på skrift fra ham.

Vi aftalte, at vi venter med at iværksætte projektet rigtigt til efter jul. Det er helt fint. Nu har vi ventet i fire år, så kan vi også vente fire måneder.

Det bliver bare SÅ godt!

Ingen kommentarer: